Pansion za Pse Podgorica

Pansion
Pansion 2018-10-01T10:13:17+00:00

Pansion za pse

Specijalizovani smo za čuvanje pasa malih i srednjih rasa. Osim njih naš pansion se bavi čuvanjem mačaka, ptica i ostalih životinja.

Nalazimo se u centru Podgorice u mirnom dijelu grada. Pansion za pse i koji za čuvanje nudi čuvanje kućnih ljubimaca u stanu sa stručnim osobama koje rade sa životinjama dugi niz godina.

Vašem kućnom ljubimcu dok je kod nas, možemo ponuditi sledeće:

  • Nadzor 24h uz stručno osoblje

  • Šetnje 3 puta na dan uz istrčavanje i igru ujedno

  • Prostor koji je u potpunosti prilagođen za smeštaj i čuvanje kućnih ljubimaca

  • Svakodnevno održavanje osnovne higijene (češljanje, čišćenje očiju)

  • Mnogo drugara, igre i naravno bezgranično strpljenje i ljubav, koju pružamo svim gostima našeg pansiona.

Rezervišite čuvanje

Trudimo se da kućni ljubimac prilikom boravka kod nas u pansionu ne menja svoje navike, već se ekipa ZOO CENTRA pansiona prilagođava navikama i dnevnom ritmu koji Vaš ljubimac ima. U dogovoru sa Vama određuje se vrijeme hranjenja,šetanja i igre sa psom. Hranu donosite Vi,a u dogovoru sa Vama možemo obezbijediti određenu hranu i poslastice koju Vaš ljubimac jede.
Obezbjeđujemo u slučaju potrebe i odlaske kod veterinara uz izveštaj pregleda ili intervencije koja je u slučaju potrebna za ljubimce koji borave duže od 7 dana,takodje obezbjeđujemo socijalizaciju Vašeg ljubimca, a sve pod parolom da se prilagođavamo navikama i ritmu koji Vaš ljubimac već ima.
Osim čuvanja i brige o Vašem ljubimcu,ZOO CENTAR pansion za kućne ljubimce nudi i dodatne usluge:

dodatne usluge

– Kupanje i četkanje i održavanje dlake Vašeg psa ili mačke dok je kod nas u pansionu.
– Odvođenje kod veterinara na određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg ljubimca kod nas.
– U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg ljubimca do našeg pansiona za kućne ljubimce ili od nas do Vašeg doma.

Isplanirajte Vaš odmor, putovanja, poslovne obaveze, proslave, a nama prepustite smeštaj i brigu o Vašem psu u našem najboljem pansionu. Rezervišite mjesto za Vašeg ljubimca na vrijeme.
Prije planiranog ostavljanja Vašeg ljubimca u Pansionu za kućne ljubimce, možete nas posetiti, upoznati se sa ekipom ZOO CENTRA I uvjeriti se u kvalitet naših usluga.
Ako Vaš ljubimac nije navikao na odvajanje od Vas, možemo u dogovoru sa Vama organizovati zajedničke dolaske Vas I Vašeg ljubimca kako bi Vama i Vašem ljubimcu odvajanje bilo što lakše. Takođe možemo dogovoriti i hranjenje i šetnju vašeg ljubimca kod Vas i samim tim olakšali vašem ljubimcu vaš odlazak i period bez Vas.

Rezervišite čuvanje

Očekujemo Vas u našem pansionu ZOO CENTAR!

“Pansion za kućne ljubimce je već pet godina naš prvi izbor,kada se zbog obaveza moramo odvojiti od naših ljubimaca.

Najbolje ih preporučuju bezbrižne i vesele kuce i mace, koje im se rado vraćaju.

Uz puno angažovanje i potpunu predanost vlasnika pansiona, moram naglasiti i njihovo veliko razumijevanje za najspecifičnije potrebe naših ljubimca.”

Saša Matković

“Iskrene cestitke za otvaranje takvog mjesta za nase voljene ljubimce ! ?

To je nesto sto nam svima koji puno radimo i putejemo treba, da na sigurnom ostavimo nase voljene ljubimce?

Nas Pepe od svog drugog mjeseca boravi kod Jelene vrlo cesto. Nikada ga nismo preuzeli neraspolozenog ili povrijedjenog. Cak sta vise imao je isti tretman kao kod svoje kuce !

Najbolji ste ! ??”

Vanja Vukašinović

“Моя благодарность и искренние рекомендации Елене! Я много путешествую и всегда оставляю 2-х моих непоседливых джек-расселов у неё. Собаки всегда очень рады встрече с Еленой и ее семьёй и возвращаются довольными, упитанными и чисто вымытыми. Елена всегда присылает фото и видео питомцев и делает приятные скидки постоянным клиентам. Особо хочу отметить, что если Елена сама не может принять собак- она помогает найти временный дом у своих знакомых.”

Татьяна Бородавкина